Pedicure

Een professionele voetverzorging wonderen doen. Na afloop van een pedicure zal men zich meer uitgerust voelen en weer helemaal klaar zijn voor de volgende nieuwe uitdaging.

MEER

 Gelaat

Wij gunnen uw huid precies datgene, wat ze nodig heeft en verwennen haar met een dieptereiniging en een voorbereidend masker, een hoog gedoseerde fluid, een uniek Effective Touch massage alsook een masker dat rijk is aan actieve verzorgende bestanddelen. En dat alles natuurlijk afgestemd op de behoeften van uw huid met de producten van de serie SKINOVAGE PX.

MEER

BABOR Men

Met een krachtige, energie leverende formule van actieve bestanddelen verhogen de behandelingen de draagkracht en het weerstandsvermogen van de huid. Verdrijft vermoeidheid en stress.

MEER

 (Permanente) Make-up

Bij beautysalon Brig kan u kiezen uit een aantal make-up behandeling en er kan zelfs op afspraak permanente make-up worden gekozen.

MEER

Body Wellness

Voor uw lichaam heeft BABOR verschillende behandelingen in petto, om te voldoen aan al uw wensen. Voor elke verzorgingswens bieden wij u ook een individueel verzorgingsprogramma voor uw lichaam aan.

MEER

Respect voor het milieu.

Duurzaamheid
We creëren duurzame en ressource ontziende producten – met het grootste respect voor ons milieu. BABOR verbindt zich aan het milieu en het behoud van de natuur:

We gebruiken groene stroom. Milieubescherming komt bij ons direct uit het stopcontact.
BABOR betrekt uitsluitend groene stroom.

 MAAK AFSPRAAK

Wil u graag een afspraak maken ? Dit kan ook online. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, krijgt u een bevestiging of een telefoontje indien meer informatie is verreist. Maak uw afspraak in alle rust bij u thuis achter uw laptop.

     

april 2024
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Een verblijf in onze BEAUTY SPA laat niets te wensen over. Geniet. Relax.