Onze voetverzorgingen

Een professionele voetverzorging wonderen doen. Na afloop van een pedicure zal men zich meer uitgerust voelen en weer helemaal klaar zijn voor de volgende nieuwe uitdaging.

Voetverzorging

B ij schoonheidssalon Brig kan u terecht voor verschillende soorten voetverzorgingen.

Preventief je voeten laten verzorgen door een professionele pedicure is dus voor niemand een overbodige luxe! Een professionele pedicure bij Bodyspice zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen.

Een pedicure is voor iedereen geschikt, maar een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma of dementie en sporters.

Voetproblemen bij ouderen zijn vaak een gevolg van de leeftijd. De huid wordt dunner en een kleine standsafwijking van de voet zal met de jaren meer problemen kunnen geven. Ook voor het lopen op verkeerde schoenen word je met het klimmen der jaren gestraft. Zo kan een likdoorn bij een gezonde dertigjarige vervelend zijn, bij de oudere voet kan het echt een belemmering zijn om te lopen. Door pijnlijke voetaandoeningen kan de zelfstandigheid en mobiliteit ernstig in gevaar komen en kan het gevoel van welzijn afnemen. Voetproblemen bij de oudere voet moeten dus tijdig worden onderkend en behandeld, zodat lopen plezierig blijft.

Het salon beschikt over een professionele installatie die o.a gebruikt wordt door tandartsen en van het merk w&h is. (www.wh.com). Dit garandeert een efficiëntere voetverzorging in minder tijd !

sign

Menu

Medische voetverzorging

  45 min.

 

Voetverzorging met lakken

  50 min.

 

 

Afspraak maken

mei 2024
ma di wo do vr za zo
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Respect voor het milieu.

Duurzaamheid
We creëren duurzame en ressource ontziende producten – met het grootste respect voor ons milieu. BABOR verbindt zich aan het milieu en het behoud van de natuur:

We gebruiken groene stroom. Milieubescherming komt bij ons direct uit het stopcontact.
BABOR betrekt uitsluitend groene stroom.

Make-Up

Body

Gelaat

Mannen

Sauna

Pedicure