Babor Men

Met een krachtige, energie leverende formule van actieve bestanddelen verhogen de behandelingen de draagkracht en het weerstandsvermogen van de huid. Verdrijft vermoeidheid en stress.

Onze relax behandelingen

B ehandelingen en producten speciaal voor mannen zijn in opkomst en steeds meer mannen vinden dan ook hun weg naar huidverzorgingsinstituut  schoonheidssalon Brig. U kan bij ons terecht voor een aantal relax-gezichte behandelingen voor de man. Er is allereerst de Energy Release – Relax-gezichtsbehandeling. Dit is als het ware een time-out voor het hoofd. Ontspant, kalmeert en ontstresst de vermoeide mannenhuid.

Een gezichtsbehandeling verbetert de bloedsomloop van je huid en verjongt je gezicht. Het kan de huid ook steviger maken en liften, en rimpeltjes of wallen verminderen. Daarnaast is een lekkere gezichtsbehandeling goed tegen stress, waardoor je je ontspannen en rustig voelt. Trakteer jezelf op een gezichtsmassage, of het nu ’s morgens of ’s avonds is.

Ten tweede is er de rugbehandeling.In 1 zin : Zuiverend, ontspannend en weldadig.

Een pijnlijke of gespannen rug: iedereen heeft er wel eens last van. Een rugmassage is ideaal om klachten die voortkomen uit stress aan te pakken. Heb je een zittend beroep of net een fysiek intense job? In beide gevallen manifesteren overbelasting en pijn zich doorgaans het snelst in de rug. Een rugmassage biedt soelaas.

Een absolute aanrader !

Een rugmassage zorgt voor een instant gevoel van weldaad. De intense behandeling van huid en spieren bij een nek- en rugmassage verdringt elk spoortje stress naar de achtergrond. Maar u voelt het effect ook nog lange tijd na afloop van de massage: rug en nek zijn helemaal ontspannen. De rugmassage maakt uw spieren los en geeft u nieuwe energie.

sign

Menu

Energy Release – Relax-gezichtsbehandeling

  60 min.

 

Rugbehandeling

  40 min.

 

BEAUTY-FLIRT (uniseks)

  45 min.

 

 

Afspraak maken

april 2024
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Respect voor het milieu.

Duurzaamheid
We creëren duurzame en ressource ontziende producten – met het grootste respect voor ons milieu. BABOR verbindt zich aan het milieu en het behoud van de natuur:

We gebruiken groene stroom. Milieubescherming komt bij ons direct uit het stopcontact.
BABOR betrekt uitsluitend groene stroom.

Make-Up

Body

Gelaat

Mannen

Sauna

Pedicure