Onze make-up behandelingen

Bij beautysalon Brig kan u kiezen uit een aantal make-up behandeling en er kan zelfs op afspraak permanente make-up worden gekozen.

Make-up

B ij schoonheidssalon Brig kan u terecht voor verschillende soorten make-up verzorgingen. Allereerst is er de make-up met gebruik van het spel der kleuren : dagmake-up, avondmake-up met ampul, bruids make-up en make-up advies.Welke kleur past wel of net niet bij je? Is die fond de teint klaar voor de vuilbak of net wat je nodig had? Hoe werk ik mijn wallen weg? Welke dagcrème gebruik ik best? In een gezellige sfeer kom je te weten hoe je je huid in de watten legt en je jezelf best opmaakt, hoe jij het beste uit je zelf haalt zodat je een hele dag straalt, want geef toe, als je er goed uitziet dan heb je toch meer zelfvertrouwen.

Daarnaast kan er gewerkt worden rond de oogzone, om deze mooi te accentueren door het verven of corrigeren van de wenkbrauwen en/of wimpers. Tenslotte kan er na advies ook gekozen worden voor een permanente make-up.

Permanente make-up accentueert schoonheid en minimaliseert imperfecties. Dermatopigmentatie zorgt voor een gelaat in harmonie, volledig in balans. En dat op een natuurlijke manier. Een combinatie van kunst en wetenschap, met een subtiel en verfijnd resultaat. Kleurstabiel, betrouwbaar en volledig in lijn met jouw wenkbrauwen, ogen en lippen.

sign

Menu

Gebruik het spel der kleuren

 

Dagmake-up

  45 min.

 

Avondmake-up met Ampul

  45 min.

 

Bruidsmake-up

  50 min.

 

Make-up Advies

  60 min.

 

Uw oogzone – mooi geaccentueerd

 

 

Wenkbrauwen corrigeren

  30 min.

 

Wenkbrauwen verven

  30 min.

 

Wimpers verven

    30 min.

 

Wimpers en wenkbrauwen verven

  40 min.

 

Permanente make-up

  60 min.

 

 

Afspraak maken

april 2024
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Respect voor het milieu.

Duurzaamheid
We creëren duurzame en ressource ontziende producten – met het grootste respect voor ons milieu. BABOR verbindt zich aan het milieu en het behoud van de natuur:

We gebruiken groene stroom. Milieubescherming komt bij ons direct uit het stopcontact.
BABOR betrekt uitsluitend groene stroom.

Make-Up

Body

Gelaat

Mannen

Sauna

Pedicure