Onze lichaamsverzorgingen

Voor uw lichaam heeft BABOR verschillende behandelingen in petto, om te voldoen aan al uw wensen. Voor elke verzorgingswens bieden wij u ook een individueel verzorgingsprogramma voor uw lichaam aan.

Lichaamsverzorging

B ij schoonheidssalon Brig kan u terecht voor verschillende soorten lichaamsbehandelingen. Er is de lichaamspeeling, de lichaamspakking of de lichaamsmassage.

Een lichaamspeeling is aan te raden als voorbereiding op een andere verzorging zoals vb. een lichaamspakking, … Het is ook de ideale verzorging vlak voor een vakantie, voor het gebruik van de zonnebank of voor het zonnebaden om sneller, langer en egaler te bruinen.

De dode huidcellen worden verwijderd op een ontspannende manier, de huid voelt zijdezacht en soepel aan. Het is goed voor de bloedcirculatie en het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. De peeling garandeert tevens een diepere en effectievere werking van de eventuele verzorging die volgt.

Na de peeling wordt het lichaam ingesmeerd met een aangepaste bodymilk.

Bij een lichaamspakking wordt de huid eerst grondig gescrubd om dode huidcellen te verwijderen. Daardoor kan de pakking beter in de poriën doordringen en is het effect groter. Je kan werken met klei, met honing, met chocolade, met algen enz. Elk ingrediënt heeft een specifieke werking. Zo werkt groene klei bijvoorbeeld zuiverend en stimulerend, terwijl witte klei heel geschikt is voor het gelaat en ook een liftend effect heeft.

Naar het wellnesscentrum gaan om je eens lekker te laten verwennen met een deugddoende massage: zowat iedereen wil dat wel eens. Toch stellen we een massage vaak uit om uiteenlopende redenen: we hebben geen tijd, of we zitten wat te krap bij kas om er geld aan uit te geven. Maar het regelmatig ondergaan van een weldoende massage kan ervoor zorgen dat je lichaam gezond blijft of gezonder wordt. Af en toe een degelijke massage krijgen biedt voordelen voor de gezondheid, en dit zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Enkele effecten :

  • Herstel spieren
  • Immuunsysteem verbeterd
  • Bloeddruk daalt
  • Stress en humeur
  • brengt lichaam in een relaxte toestand

Overtuigd ? Maak in alle rust een afspraak.

sign

Menu

Lichaamspeeling

  45 min.

 

Lichaamspakking

  45 min.

 

Lichaamsmassage

  60 min.

 

 

Afspraak maken

juni 2024
ma di wo do vr za zo
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Respect voor het milieu.

Duurzaamheid
We creëren duurzame en ressource ontziende producten – met het grootste respect voor ons milieu. BABOR verbindt zich aan het milieu en het behoud van de natuur:

We gebruiken groene stroom. Milieubescherming komt bij ons direct uit het stopcontact.
BABOR betrekt uitsluitend groene stroom.

Make-Up

Body

Gelaat

Mannen

Sauna

Pedicure